top of page

Hva trenger du?

Kry Kommunikasjon har lang erfaring med å hjelpe kunder med små og store prosjekter innen markedsføring. Vi har stor kompetanse innen grafisk design, tekst, foto og prosjektledelse. Ønsker du bli mer synlig og målrettet i ditt neste prosjekt - da vil vi gjerne hjelpe deg! 

Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag :-) 

Logo og profil

Har du et firma som trenger litt oppussing utad? Eller skal du starte noe nytt og trenger en logo og profilerings-artikler. Vi kan tilby små og store logo-pakker, alt etter hva som passer deg og ditt prosjekt.

Tekst

Du trenger ikke nødvendigvis si så mye, men du trenger å si det riktig. Og hvor skal du si det, og til hvem? Det er ikke alltid enkelt å finne identiteten, budskapet og målgruppen til bedriften eller det aktuelle produktet, derfor kan det være greit å få hjelp. Vi hjelper deg med tekstproduksjon på alt fra komplekse nettsider til søkeoptimalisering, tekst til sosiale medier, nettannonser eller de tradisjonelle trykte mediene. 

Alt av trykksaker

Vi hjelper deg med både ide og oppsett av alt fra DM, messe-stands, annonser, kampanjer, vindu/bildekor, magasin, plakater. Vi har gode kontakter innen trykkebransjen og garanterer deg gode priser og rask levering.

Foto

Ønsker du å være synlig vil det være smart å bruke gode bilder. Å bruke et godt foto som underbygger ditt budskap vil være ei god investering. Vår erfarne fotograf er ekspert på friluftsbilder, interiør, mat og naturbilder. Trenger du fotograf til portretter eller bryllup, finner du også det hos oss.

Illustrasjon

Vi kan også tilby en god strek. Av og til er det illustrasjon som passer best til ditt prosjekt. Vår illustratør svinger gjerne pennen, hvilket hun gjør på en særdeles god måte!

Nettside

Trenger din bedrift ei ny nettside? Vi kan tilby gode og brukervennlige nettsider laget i Wix. Enkel eller kompleks, med fast mal eller spesialtilpasset? Vi finner løsningen sammen med deg. 

Social network concept

Sosiale medier

Ønsker du at din bedrift skal være synlig på sosiale medier, men synes det er vanskelig å få dreisen på det? Vi kan gi deg tips og gode råd i en startfase eller hjelpe deg mer detaljert med mediestrategi - og plan til selve gjennomføringen. 

Prosjektledelse

Trenger du hjelp til å planlegge og gjennomføre en ide eller et prosjekt? Vi har god erfaring på gjennomføring av ulike prosjekter, og lar oss lett engasjere av gode ideer! Vi realiserer ditt prosjekt med stødig hånd gjennom de ulike fasene.  

office supplies

Bokproduksjon

Vår grafiker elsker å sette bøker! Typografi, god leselighet, gode kapittelmarkeringer, og et tett samarbeid med forfatter. Har lang erfaring og gode kontakter innen trykkeribransjen som gir gode priser på trykk.

bottom of page